IDEALAN POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH

 

Jednom godišnje, idite na neko mesto na kome nikada do tada niste bili. (Dalaj Lama)

Ako tragate za idealnim pokolnom za Dan zaljubljenih na pravom ste mestu. Obradujte sebe i voljenu osobu jednim čudesnim putovanjem na neku od fantastičnih destinacija koje vam nudimo.

Dan zaljuljenih za parove

Bilo da ste već dugo godina u braku ili ste tek uplovili u bračne vode potrebno je uložiti dosta truda da veza koju imate bude što bolja. To je pravi recept da doživite velike stvari i da se ostvarite u svakom smislu.

Da biste ojacali svoj brak ili pak da biste bolje upoznali novog partnera najbolji način je da s njim provedete neko zajedničko vreme. A šta je bolje od putovanja? NIŠTA!

Bliži nam se Dan zaljubljenih i pravo je vreme da pronađete neku zanimljivu destinaciju i bar na kratko se izmestite od svakodnevnih obaveza i problema.

Putovanja nas oplemenjuju, nemervljiv uticaj imaju na poimanje sveta, a svako putovanje je jedno novo iskustvo. Ulaganjem u putovanja ulažete u sebe, zato su to najbolje uložene pare… Iskustva i sećanja vam niko ne može oduzeti.

Ukoliko i partner i vi volite putovanja ovo može biti savršen poklon. Paket aranžman na neku od najlepših destinacija ne može da se meri ni sa jednim drugim poklonom. Ostaje uvek u sećanju, gradi vaš odnos, donosi vam nova znanja, oplemenjuje vašu dušu.

Idealno vreme je upravo sada zato ne čekajte više ni minut. Razmislite samo šta je to što bi se vašem partneru ili partnerki najviše dopalo… Da li je romantična duša, ljubitelj istorijskih priča ili pak više voli da se opušta u saunama i bazenima nekog od brojnih spa centara…. Terme Dobrna, Terme Čatež, Miškolc i Eger,

Jedan od odličnih predloga je Venecija. Ona važi za grad ljubavi i romantike. Najromantičnije ljubavne priče ispričane su upravo u ovom gradu. Ovo je idealna destinacija za zaljubljene parove ili one koji tek uplovljavaju u zajedničke vode. Zrele veze ovo putovanje staviće na čvršće noge, ustoličiće ljubav koja će dobiti novu mladalačku notu.

Porodična putovanja za dan zaljubljenih

Ukoliko ipak želite da provedete porodično ovaj praznik i da u ljubavi uživate sa svojim mališanima najbolji izbor je neka od termalnih banja koje imaju veliki izbor raznih sadržaja u kojim će svi uživati. Bazeni, razne saune, slane sobe deo su široke ponude koju možete pronaći u banjama u i širom Srbije.

Ovako provedeni dani jačaju porodicu, čine da se u potpunosti posvetite jedni drugima. Deca danima prepričavaju dogodovštine sa putovanje, a vama je srce puno, jer znate da ste slobodno vreme iskoristili na pravi način.

Dan zaljubljenih u gradovima Evrope

Destinacija koja zaslužuje da je posetite je i Budimpešta. Sjajni trgovi, čak 11 prelepih mostova i Kraljevska palata omogućiće vam da se osetite kao u bajci. Izuzetno lep grad pogodan je za stvaranje zajedničkih uspomena, koje često imaju vrlo veliki značaj u svakoj vezi. Nema ništa lepše nego kad posle desetak godina imate o čemu da pričate. Kada imate zajedničke trenutke koje želite da podelite i sa drugima.

Grad koji je bio inspiracija najvećih muzičkih velikana Mocarta i Betovena, mesto je gde se može doživeti mnogo toga, Beč. Upoznajte kulturu i istoriju nekadašnje velike imperije. Ovaj grad nikog ne ostavlja ravnodušnim, a pruža mnogo mogućnosti da se opustite, uživate u dugim šetnjama, ispijate kafu i uživate u romantičnoj atmosferi prelepih kafića i restorana u samom centru grada.

Osim ovih tu je i Prag, grad koji nudi bezbroj mogućnosti. Preko dana kroz šetnju upoznajte istorijat grada, kroz zamkove, crkve i palate vratite se u daleku istoriju. Upoznajte neke od najromantičnijih priča, živote njenih stanovnika, njihova stradanja i uzdizanja. Možda neka na vas ostavi moćan utisak, možda neka ljubavna priča liči na vašu. Posle ovog putovanja poverovaćete u bajke .

Osim ovih gradova interesantnu ponudu za sve parove ima grad Krakov. Ako volite starinske postavke, upoznavanje istorije jedne prelepe zemlje i šetnju kroz istoriju jednog naroda onda je ovaj grad idealno mesto za vaše putovnje. Krakov je poznat kao “grad muzeja”, a danas važi za kulturni, administrativni i turistički centar. Obiđite Aušvic i obavezno popijte kafu u čuvenom rudniku soli. Uživajte u specifičnim jelima poput supe od kiselih krastavaca ili pljeskavica od krompira. Ovaj grad ostaje duboko urezan u sećanje svakog ko se odluči da ga poseti.

Ako vaša voljena osoba voli čokoladu idealno vreme je da je povedete u obilazak čuvene fabrike čokolade Zotter, u gradu Gracu i predstavlja svojevrsnu turističku atrakciju. Tu ćete imati priliku da probate više od 100 vrsta čokolade, a ako je verovati u ono da ljubav ide preko stomaka, vaša ljubav će posle ovog biti neraskidiva.

 

Putovanja su trenuci  koji ostaju duboko usađeni u vašem srcu

Osim gore pomenutih gradova na našem sajtu www.onlinetravel.rs možete pronaći i mnoge druge ponude koje možda više odgovaraju vašim interesovanjima. Tu su i Klagenfurt, Biserna jezera Austrije ili možda izlet po evropskim gradovima. Sami procenite kuda vas vuku emocije, kuda pretežu vaša interesovanja. Budite kreativni, maštoviti, ispunite svoje snove.

Sačuvajte osećanja, osnažite vezu, poduprite temelje vaše zajednice. Nisu vam potrebni veliki novci, potrebna vam je volja i želja za novim, nepoznatim. Sve drugo je usputno, sve drugo dođe samo od sebe. Samo se opustite i dozvolite osećanjima da vas vode. Ona sigurno neće pogrešiti.

Putovanje nije samo odlazak u neku novu zemlju… Putovanje je mnogo više od toga. Ono je mesto gde se nastaju zajednički trenuci koji ostaju duboko usađeni u vašem srcu. To često budu momenti koji se godinama kasnije prepričavaju i kojima se ponosite i rado ih se sećate.

Ukoliko ste zaljubljeni, priželjkujete ljubav ili želite da vrate stari žar ljubavi koja se utišala, putovanje je pravi način za to. Zajedničke uspomene vrede više nego bilo koja materijalna stvar. Ništa nema cenu koliku imaju trenuci provedeni u društvu voljenih osoba.

Tekst: Milica Ilić Kosijer

Foto: Pixabay