Opis

Karneval u Budvi se održava već 17 godina i privlači veliki broj inostranih učesnika. Uvek održava oko prvomajskih prznika. Ovim Karnevalom Budva nezvanično otvara letnju sezonu.

Karnevalska fešta počinje “Abrumom” gde vesele maske pozivaju  meštane i turiste na zabavu. Veoma je veselo, propraćeno muzikom I pesmom, ne zna se ko je veseliji, da li maske, slučajni ili namerni učesnici. Meštani I turisti veselo pozdravljaju nepreglednu kolonu predivnih maski, nadmudruju se I vesele. Obavezno napunite baterije svojih foto aparata ili telefona jer ćete biti  oduševljeni I poželećete da svaku masku I svaki  trenutak pošalica ovekovečite. Karneval traje nekoliko dana I ima bogat kulturno zabavni program.

U toku Karnevala održava se “Velika karnevalska povorka” koja kreće od kafića “City” ka Starom gradu, odnosno Trgu od gvozdenih vrata gde je smeštena bina ispred koje se maske predstavljaju sa koreografijama. Kraj karnevalske povorke označava vatromet, ali tu nije kraj i karnevalske fešte. Nakon toga počinje vesela “Proljećna noć pod maskama”, uz brojne žurke na otvorenom – ispred i unutar zidina Starog grada.
Neizostavan deo Karnevala su  “Slatki kutak” i “Vinski kutak” kojim se promoviše gastro-enološko ponuda Budve i Crne Gore, kroz degustaciju vina i tradicionalnih slatkiša ovog kraja.

Uživajte u moru i feštama, družite se sa meštanima I gostima koji su došli kao učesnici Karnevala ili kao podrška veseloj manifestaciji.

 

SUNSET2BEČIĆI, Apartmansko naselje u blizini bečićke plaže, desetak minuta hoda od poznatog hotela Splendid*****. Naselje je kategorisano sa 3*.Apartmansko naselje zatvorenog tipa, koncipirano je tako da pruži maksimalan konfor i ležernost, tiho i mirno za pravi odmor i druženje. U sklopu naselja se nalaze dva bazena.

U naselju ima puno zelenila što ambijentu daje prijatnost. Obezbeđen je parking za goste, kao i noćni čuvar koji brine o bezbednosti gostiju. Tu je i menadžer objekta koji svakodnevno brine o konforu i prijatnosti boravka gostiju a ljubazno osoblje vam je uvek na raspolaganju.  Za sve goste je obezbeđen besplatan wireless.
U sklopu kompleksa je perionica čije usluge gosti mogu koristiti uz  adekvatnu nadoknadu. Naselje je čuvano 24h, ima rampu i niko autom ne može ući ko nema svoj daljinski ili mu osoblje ne podigne rampu.
Ovo jedan od najlepših komleksa u Bečićima jer ste izdvojeni od letnje gužve i vreve, sa pogledom na bečićku plažu i Sveti Stefan, a za par minuta ste u „žiži zbivanja“ – ukoliko to poželite.

Budva, biser Jadrana. Mesto gde su se ukrštali uticaji Istoka i Zapada, helenske i rimske kulture. Stari grad sa svojom arhitekturom, prekrasne plaže i intenzivan noćni život su glavne karakteristike zbog kojih se dolazi u ovu prestonicu crnogorskog turizma.

Predivni Stari grad, opasan zidinama, hrabro je zakoračio u more. Uske, kamenom popločane ulice ulivaju se u male, ali prelepe gradske trgove. U blizini su luksuzni budvanski hoteli. Prosečna temperatura vazduha u julu iznosi 29 stepeni, a mora oko 25. Budva obiluje peščanim plažama koje se po kvalitetu svrstavaju među najkvalitetnije opremljene za svaku vrstu uživanja. Budva je poznata i po veoma bogatom noćnom provodu.

Crna Gora biser Mediterana, po mnogo čemu je posebna, smeštena je na jugu Jadranskog mora. Nigde nećete naći, na tako malom prostoru, toliko prirodnog bogatstva, lepote, pitomih plaža, bistrih jezera, brzih reka i predivnih planina – osim u Crnoj Gori. Ujutru se možete probuditi na prekrasnoj obali Jadranskog mora, ručati na jezeru, a uveče uzivati šetajući planinama Crne Gore. Crna Gora je mesto koje vas neće ostaviti ravnodusnim.

Crna Gora – lepota od koje zastaje dah. Na samom jugu velikog plavetnila Jadranskog mora, u njedrima balkanskih planina, smeštena je Crna Gora. Ova lepotica divlje prirode obasuta je superlativima kakve bi svi poželeli. Na malom prostoru, okupili su se: more sa predivnim plažama, reke sa jedinstvenim kanjonima, bistra jezera i gorostasne planine. Takva lepota oduzima dah i pri prvom susretu svaki putnik večno ostaje zaljubljen u Crnu Goru.

Da li ste nekada poželeli da vidite Albaniju I da li ste spremni za taj poduhvat? Znamo li o Albaniji nešto drugo sem dve aktuelne priče; prva o nacionalnom heroju Skenderbegu, a druga o višedecenijskoj izolovanosti pod vlašću Envera Hodže. Danas je skoro zapanjajuća transformacija ove zemlje! Izgrađeni putevi, infrastruktura, srdačnost lokalnog stanovništva, odlična hrana, niske cene… Sasvim iznenađujuće! Krenite sa nama upoznajte Skadar I Tiranu! Budite sigurni da nećete ostati ravnodušni!

Osnovne informacije

Putovanje Crna Gora; Bečići, Paket aranžman na bazi 4 noćenja + autobuski prevoz. Fakultativni izlet u albaniju, obilazak Skadra i Tirane.

Mesto polaska

Polazak iz Beograda, tačno mesto polaska će biti poznato 2 dana pre puta.

Vreme polaska

Polazak u 20 h. Sastanak putnika pola sata pre polaska.

Vreme povratka

Polazak poslednjeg dana boravka u 18:00 h.

Sadržaj

 • Autobuski prevoz
 • Bazen
 • Fen za kosu
 • Frižider
 • Klima uređaj
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Osnovno posuđe
 • Parking
 • Rešo za kuvanje
 • Sef za lične stvari
 • Terasa
 • TV
 • WiFi

Termini putovanja

28.04.2019. – 04.05.2019.

 

Aranžman obuhvata

Autobuski prevoz

Najam apartmana /studija na bazi 4 noćenja

Korišćenje bazena suncobrana I ležaljki u sklopu naselja.

Sef u apartmanu

Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja odnosno osoblja kompleksa SUNSET2BEČIĆI na destinaciji.

Pratilac grupe

Aranžman ne obuhvata

Boravišna taksa 1€ dnevno za odrasle i  0,5 € za decu od 12 do 18 godina.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, prema cenovniku  kompanije “MILENIJUM OSIGURANJE”(osigurana  suma 30.000 €; za putnike od 0-19 godina starosti iznosi 403 rsd; od 19-75 godina iznosi 589 rsd; a za putnike preko 75 godina iznosi 1427 rsd.)

Fakultativni izlet u Albaniju – Skadar I Tirana.  – 45 € sa uključenim ulaznicama za tvrđavu Rosafa I obilazak bunkera. Minimum 25 osoba za realizaciju. Obavezna prijava u agenciji.

Individualne troškove

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

Termin putovanjaSTUDIOJEDNOSOBAN APPDVOSOBAN APP
28.04.2019 -04.05. 2019999999

POPUSTI I DOPLATE:

SPECIJALNA CENA - Za početak leta 2019 - SAMO 99€

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu € za efektivu UNICREDIT BANK na dan uplate.

UPLATA DO POLASKA: 40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.

PLAĆANJE NA RATE: 40% akontacija prilikom rezervacije ostatak na 2 rate čekovima gradjana.

POPUSTI  I  DOPLATE:

Prvo dete  0-3 godine GRATIS. Obezbeđen je beby krevetac koji je takođe gratis. Plaća prevoz 30 €

Dete 7-12 godina na pomoćnom ležaju plaća cenu od 49€

Navedeni popusti važe samo u pratnji dve odrasle (puno plative) osobe.

Ukoliko je dete u studiju sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

Doplata za 1/1 studio – 100% od cene aranžmana

 

 

Napomene

NAPOMENE. Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga  ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Ukoliko se prijavi nedovoljan broj putnika aranžman se može realizovati prebacivanjem putnika na redovnu autobusku liniju Beograd – Bečići. • Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja,  pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti. • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu  putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije • Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama  kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa; • Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.

CENOVNIK BR 1 OD 26.03.2019.

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.