Opis

Vila Kovilje****

Apartmani Vila Kovilje**** se nalaze u Banji Koviljači, u neposrednoj blizini Specijalne bolnice i od  banjskog parka su udaljeni samo 100 m. Vila poseduje ½, 1/3, ¼, apartmane – studije  kompletno opremljene: bračni krevet, pomoćni ležaj, klima, kablovska, wi-fi, kuhinja, kupatilo, terasa, parking i lift (od podzemne garaže do posednjeg nivoa zgrade) podzemni garažni prostor sa 26 garažnih mesta. Lift je za 6 osoba i ide od podzemnih garaža do četvrtog sprata. U garažnom prostoru radi  perionica koja vam je  na raspolaganju uz simboličnu nadoknadu.Studiji u prizemlju nemaju terasu.

Svaki studio takođe poseduje kuhinjski deo sa osnovnim priborom za čaj I kafu, fižider, rešo sa 2 ringle (mini šporet), besplatnim internetom i više od 200 kanala kablovske televizije. U kupatilu je tuš kabina ovalnog oblika 90x90cm sa staklenim vratima, ima sedno mesto za osobe kojima je potrebno da sede.  Prostor oko zgrade je ograđen i raspolaže noćnom rasvetom.

Veoma prijatan objekat sa ograđenim I uređenim dvorištem koje ima klupe za sedanje, zidani roštilj I igralište za decu. Veoma ljubazno osoblje, koje vam je uvek na raspolaganju, će vaš boravak učiniti još prijatnijim. U neposrednoj blizini imate sve što vam je potrebno: prodavnicu, pekaru, pijacu a predivan banjski park je na samo 100 m udaljen od vile.
Svim gostima se može organizovati prevoz, vodič, rekreator, prevodilac stranih jezika i još štošta što vam može zatrebati

Banja Koviljača

Banja Koviljača je jedna od najlepših i najlekovitijih banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji, u zagrljaju reke Drine i šumovite planine Gučevo, na nadmorskoj visini od 128 m. Okružuju je i prostrane ravnice Mačve i Semberije i planine (Boranja, Sokolske planine, Cer). Nalazi se u regionu Podrinja, na koji se nastavljaju brdoviti Jadar, blago zatalasana Pocerina i plodna i zaravnjena Mačva.

Bogati izvori sumporovite vode, lekovito blato, povoljni klimatski uslovi, kao i brojni kulturno – istorijski spomenici, neodoljiv su izazov za razvoj svih vidova turizma.
Banja Koviljača je potpuno izgrađena tokom dvadesetih i tridesetih godina XX veka. Podignuti su luksuzni hoteli i vile, a lepo je uređen i park koji povezuje banjske objekte. Mesto glavne zabave od 1939. godine postaje nadaleko poznat Kur salon koji pleni svojom lepotom, a bogat enterijer u sebi još uvek nosi duh prošlih vremena. Prva kockarnica na Balkanu otvorena je u Kur salonu.

Čuveni banjski park je stvaran po ugledu na zapadnoevropske,i prostire se na površini od 40 ha, predstavlja po veličini drugi park u Srbiji. Smešten u podnožju šume graba, cera i bukve, banjski park još od početka XX veka mami svojim izgledom i lepotom, a sam centar ovog muzeja prirode na otvorenom čini grandiozna fontana, koja je zamenila prvobitno nešto manji vodoskok. Preko osamdeset vrsta drveća, prekrasni cvetni aranžmani poput onih u letnjim rezidencijama kraljeva i prostrane travnate površine čine šetnju u ovom parku posebnom i nesvakidašnjom. Ambijentu doprinose i očuvane predratne vile Dalmacija i Hercegovina, kao i zdanje kupatila Kralja Petra I koje posetioce odvlače iz sadašnjosti u neki svet prošlosti, davno zaboravljen.

Osnovne informacije

Putovanja, aktivan odmor, letovanje. Boravak od 7 noćenja.

Mesto polaska

Sopstveni prevoz.

Vreme polaska

Prema svom rasporedu.

Vreme povratka

Posle napuštanja soba u 10h.

Sadržaj

 • Klima uređaj
 • Kuhinja
 • Kupatilo
 • Parking
 • Rešo za kuvanje
 • Terasa
 • TV
 • WiFi

Termini putovanja

11.08.2019 -18.08.2019
18.08.2019 - 25.08.2019

Aranžman obuhvata

 • Smeštaj u ½, 1/3 studiju na na bazi 7 noćenja sa uslugom polupansiona. Doručak i večera - posluženje prema dnevnom meniju.
 • Izlet u Tršić I manastir Tronoša.

Aranžman ne obuhvata

 • Uslugu prevoza.
 • Boravišnu taksu I osiguranje. Boravišna taksa iznosi 60 dinara dnevno po osobi I osiguranje 10 dinara dnevno po osobi – plaća se na recepciji.
 • Individualne troškove.

Cena aranžmana

Preuzmi cenovnik

 • Cena aranžmana je na bazi 7 polupansiona: noćenje, doručak i  večera (posluženje prema dnevnom meniju).

Period boravka1/2 , 1/3 CENA PROMO CENA
11.08.2019 - 18.08.2019PP1470011600
18.08.2019 - 25.08.2019PP1470011600

NAČIN PLAĆANJA

 • Rezervacija podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana. Ostatak na rate do polaska.
 • čekovima gradjana na 3 mesečne rate odmah prilikom rezervacije.
 • Uplata na račun ONLINE TRAVEL – 170-0050021920000-41.

POPUSTI I DOPLATE

 • Deca do 7 godine borave gratis.
 • Deca od 7 do 12 godina imaju popust 50 % na cenu aranžmana – plaćaju 5800 dinara

Napomene

Program je rađen na bazi minimum 30 osoba. Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika agencija zadržava pravo otkaza 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Rezerviši

Molimo Vas da popunite sva polja kako bi smo mogli da Vas kontaktiramo povodom Vaše rezervacije!
 • Unesite ime aranžmana tj ime vile ili hotela. Ukoliko imate bilo kakve dodatne napomene unesite ih ovde.